Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 31 de gener del 2012

Presentació

   Sóc del parer que la meva relació amb el món de la premsa escrita, malgrat tot o, precisament per això, ha estat i és fructífera d'allò més. Un feix de menuts periòdics de les contrades catalanes han publicat les meves humils lletres: Diari de Vilanova, L'Informatiu d'Igualada, La Veu de L'Anoia, La Proa del Baix Empordà, Diari de Girona, ... En aquest últim, des de l'inici d'aquest segle XXI, a l'entorn d l'any 2000, he fruit de l'immens plaer i, alhora privilegi, de contemplar les meves reflexions i exercicis literaris estampats en unes planes més que centenàries; planes que són fidels testimonis de la quotidianitat de les contrades gironines. 
   Ara enceto un projecte en forma de blog en un món, el de la xarxa, que esdevé de bell antuvi en el més gran espai mai somiat de llibertat d'expressió, essent així que a hores d'ara és el mitjà més adient perquè el lliure pensador es manifesti.
   Si, tot navegant per les agitades aigües de la xarxa, ensopegueu amb aquest blog, aquí hi trobareu articles d'aquest aprenent de l'ardu ofici d'escriptor, publicats a la premsa escrita de les contrades catalanes, i altres d'inèdits no publicats enlloc.